Cautare

6612 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10 ora 17 30" (2.90 secunde)
In general, este vorba de un meci unu la unu, unde conteaza si calitatile sau defectele, dincolo de ideologii sau alte criterii politice.
Guvernul care este (expresia asta ar trebui sa faca inconjurul lumii, sa devina salut… intergalactic) are ministri unu si unu, care se reunesc cica sub acelasi nume - Tariceanu -, dar formeaza tabara lui Basescu si tabara "sa traiti, am inteles, ati batut palma cu noi, v-am dat postul”.
Sau Ralu Filip, cu sarmul lui TV de cenzor necrutator (si nu prea, cand e cazul) al TV-urilor si al radiourilor patriei.
Nici nu stiu daca ar trebui invinuiti, pe linga salarii mai sint si povestile, elevii de liceu cu care am vorbit au o gramada, toate cunostintele lor sint afara si ba sint mecanici la formula unu, ba sint sefi de hotel sau vreun manager mai mic.
Se spune, neoficial, si caa pedistii au invocat chiar renegocierea protocolului Aliantei, promitind participarea pe liste comune la alegeri si impunerea raportului de "unu la unu" pe viitoarele liste parlamentare.
Presedintele ardelenilor a vorbit si despre problemele ce il implica pe fostul goalkeeper al ardelenilor, Giedrius Arlauskis si l-a acuzat pe acesta ca a prezentat niste informatii false.
Schimbaram fo trei presedinti, unu' fiind apropiat al lu' matele, Ion Iliescu, altu', Emil Constantinescu, propovaduia marxism-leninismul ori socialismul stiintific, dracu' sa le ia, ca cine le mai stie acu', in capitalism, iar ultimu', Basescu-marinaru', cica avea discutii private cu baiatii lu' matale cu ochi albastri prin voiajele lui peste mari si tari.
Unu, doi, trei si... ... unu, doi, trei... ah! Ce ameteala, ce aer ciudat - probabil pentru ca lipsesc betoanele si blocurile inalte de la capitala -, ce miros (aoleu, e de la o vaca!
Peste 100 de elevi ai unei scoli din judetul Bacau au fost relocati deoarece cladirea in care invatau era incadrata in categoria de risc seismic unu.
Programul de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti se prelungeste, incepand cu data de 9 iunie, cu doua ore, pana la 16:30, atat pentru piata spot, cat si pentru piata derivatelor, informeaza un comunicat de presa al BVB.
10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania:
Astfel, limitarile de frecventa (pe campanie, pe saptamana, pe ora sau chiar pe minut) pot fi aplicate atat pentru fiecare site in parte, cat si pentru intreaga campanie.
Astazi, imediat dupa ora 00.00, toti utilizatorii GOOGLE Romania au avut o supriza cand au deschis motorul de cautare. ... Campionatul European de Fotbal 2016 se desfasoara Franta, intre 10 iunie si 10 iulie 2016.
Adina Halas Hugeanu (realizator de radio si prezentator tv), Adina Necula (consultant de imagine si stil), Maria Andrei (fashion/style & lifestyle director) si Monica Vlad ( Personal Branding).
E drept, la ora actuala o multime de oameni considera religia un nonsens si o pun in aceeasi categorie cu perceptia extrasenzoriala, cu fantomele si cu indoitul lingurilor prin forta gandului.
Politicienii au grija ca, din ora in ora, cind se transmit stirile, sa le aminteasca alegatorilor ca, daca vor sa traiasca intr-o tara prospera, trebuie sa mearga la vot.
Stirile "de la ora 5" ne-au prezentat diverse cazuri de-a lungul timpului cu decese ale minorilor ramasi nesupravegheati si care si-au gasit sfarsitul la 2 metri de casa, cazuti in bidoane cu apa, muscati de caini sau arsi de vii in incendii stupide, stiri care, dincolo de aura scandaloasa, contureaza o realitate trista.
UPDATE 13:30: ... Unul dintre pasagerii accidentati in Muntenegru a declarat, pentru Stirile Pro TV, ca in momentul producerii accidentului soferul era intr-o depasire la intrarea intr-un viaduct si desi limita de viteza era de 50 km/ora, el avea in jur de 90 km/ora, informeaza Mediafax.
Cursa pleca din Bucuresti - Baneasa, la 8,15, ajungea la Calarasi la 8,45 si dupa o escala de 10 minute pleca spre Balcic unde ajungea la 9,40.
Dintr-un total de aproximativ 2.500 de mari contribuabili, cat exista la ora actuala in Romania, nu mai putin de 438 se regasesc si pe lista celor mai mari datornici, actualizata recent de Fisc.
google-analytics.com